Pernille Carstensen den 18-04-2018
    Husk kontanter til entré, kaffe og sodavand til Kulturaften i morgen (vi tager desværre ikke MobilePay)!

Dørene åbner 17.30 - vi glæder os! smiley
    Kåre Banke den 17-04-2018
                   Husk den årlige

KULTURAFTEN

på torsdag den 19. april kl. 18-20

(dørene åbner kl. 17:30)

Anne Jønsson den 03-04-2018

Kære forældre

I behøver heldigvis ikke sende en ko med jeres barn i skole, for at få frisk mælk:)

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.

Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken her: http://www.skolemaelk.dk/foraeldre/netbutik/login/ - hvor du også kan læse mere om levering, sund mad og meget mere.

Skolemælk

Kåre Banke den 16-03-2018
    Skolebestyrelsen er begyndt at søge sponsorer til renovering af legepladserne/udearealerne på Damagerskolen.
    Kender I forældre nogle som kunne have lyst til at være en del af dette, så har vi vedhæftet vores sponsorbrev.

Med venlig hilsen skolebestyrelsen.
    Pernille Carstensen den 08-03-2018
    Kære forældre, elever, lærere, pædagoger, ledere og andet godtfolk

Husk at sætte kryds i kalenderen torsdag d. 19. april kl. 18-20 (dørene åbner kl. 17.30) - der er det nemlig Kulturaften på Damager laugh

Nærmere info følger snarest.

Mange hilsner fra tovholderne
    Mathias og Pernille